Vi har tre typer medlemsskap:

Praktiserende gestaltterapeuter MFGT

Praktiserende gestaltterapeuter er ansvarlige for klienter og de er godkjent til å være forsikret gjennom FGTs forsikringsordning. De går i regelmessig veiledning og tilfredsstiller FGTs krav til veiledning og Profesjonell Faglig Oppdatering og de kan derfor kalle seg MFGT. De fleste er registrert i Registeret for Alternativ behandling og de er fritatt for mva.

Ikke praktiserende gestaltterapeut

Gestaltterapeuter som ikke er forsikret kan likevel ønske å være medlem i FGT. Det holdes medlemsmøter og det er et faglig og sosialt felleskap.

Studentmedlem:

Dersom du utdanner deg ved Gestaltakademiet er du hjertelig velkommen til å ble medlem i FGT. Ta kontakt med styret på vår mailadresse.

Pensjonistmedlem

Dette er for de som har vært medlemmer i FGT og som ikke lenger praktiserer. Pensjonister blir invitert til medlemmskvelder og foredrag.